Belangrijkste specificatiesDemping: | ★★★★★ |
Gewicht: | ★★★☆☆ | 268 gram |
Ondersteuning: | Neutraal |
Type gebruik: | Allround |
Type gebruiker: | Beginner/Gevorderd |
Type ondergrond: | Verhard |
Pasvorm: | Normaal |
Drop: | 10 mm |
Plus- en minpuntenDeze schoenen staan bekend om het ultieme comfort dat ze bieden dankzij de hoge mate van demping
De tussenzool bestaat uit het DNA Loft materiaal wat voor een ongeëvenaard gevoel van demping zorgt
Flexibiliteit in de zool zorgt voor een soepele afwikkeling
Mesh materiaal in het bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen
Door het hoge gewicht en de grote hoeveelheid demping is deze hardloopschoen minder geschikt voor kortere afstanden, tempotrainingen en wedstrijden
Bij het ontwerpen van de Brooks Glycerin 18 Hardloopschoenen stond comfort centraal. Om deze reden is er in de tussenzool nog meer DNA Loft materiaal gebruikt voor een ongeëvenaard gevoel van demping. Bovendien zorgt de flexibele zool voor een soepele afwikkeling van je voeten wat uiteraard ook bijdraagt aan het comfort. Het mesh materiaal in het bovenwerk zorgt voor een hoog ademend vermogen en de zachte voering aan de binnenkant sluit mooi aan om je voeten. Wanneer je veel lange afstanden loopt, net begint met lopen of gewoon veel waarde hecht aan een optimale demping, zijn deze schoenen perfect!
Specificaties Brooks Glycerin 18 Hardloopschoenen Dames
- Neutrale hardloopschoenen
- DNA Loft materiaal in de middenzool zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van demping
- Bij het ontwerpen van deze schoenen stond comfort centraal
- Flexibiliteit in de zool zorgt voor een soepele afwikkeling
- Mesh materiaal aan de bovenzijde zorgt voor een goed ademend vermogen
- Zachte voering aan de binnenzijde sluit mooi aan om je voeten
Hardloopschoenen 14 dagen testen?FuturumShop biedt jou een unieke service die je nergens in Nederland terugvindt. Met
FuturumZeker heb je bij de online aankoop van hardloopschoenen de zekerheid dat je de juiste keuze maakt! Hardloopschoenen mag je 14 dagen lang uitproberen voor het doel waarvoor je ze gekocht hebt.